Konklusjon


I sammenligningen ut fra spesifikasjonene valgte vi denne gang å sidestille PCene fra Mamoz og NetShop, og utrope begge til vinnere.

Begrunnelsen var at den ene hadde høyere prosessorhastighet og kraftigere grafikkort, mens den andre hadde vesentlig større lagringsplass. Disse tingene er vanskelige å vurdere opp mot hverandre, det må være opp til brukeren.

Etter testingen vil vi imidlertid utrope NetShop til eneste vinner.

Konklusjon

Dette skyldes at den var påtagelig raskere enn de andre maskinene, at den var like påtagelig mer støysvak, at den hadde den stiligste skjermen og at det ellers ikke var noe negativt å bemerke.

Mamoz sin PC var den klart svakeste av alle i ytelsestestene, selv om marginene generelt er små. Slums ved montering trekker også ned. Det er en bagatell, men den har store konsekvenser. For den "rette" kunden uten teknisk innsikt, kan slikt resultere i masse ekstra bryderi for alle parter. Og det er helt unødvendig å slippe slikt fra seg - det er noe som heter sluttkontroll og vi snakker ikke om nyanser men om at en viktig komponent ikke funger i det hele tatt.

Se bilder av PCene