KonklusjonSom vi har sett er det forskjell på disse PCene. På prosessorsiden har Intel gjort fin figur og holdt følge og de fleste tilfeller gi AMDs dobbeltkjerneprosessor litt dask. Og AMD 3700+ har bevist at den er målbart bedre når vi bruker applikasjoner som ikke støtter flere tråder.

TCi sitt tilbud er solid, med bra kabinett, velvalgte komponenter og er en god plattform for videre bygging. Dessverre betyr dette at de har knepet kraftig inn på grafikkortet, og det fører til at maskinen legger seg langt etter de to andre i 3D-ytelse. Bortsett fra det er dette kanskje den beste datamaskinen, men vi kan ikke kåre den til beste løsning på bakgrunn av godt potensiale alene.

Mamoz har også et godt tilbud med prosessorkraft som matcher TCi, og med et grafikkort som sparker mye bedre fra seg. Mamoz' tilbud har også bredskjerm. Men både kabinettet samt mus, tastatur og høyttalere ligger bak TCis valg av komponenter.

Stem her!

Hvilken PC ville du valgt? (Avsluttet)
Datakjeden(49%) 495
Halloo, jeg bygger sjæl!(15%) 146
Netshop(13%) 131
Mamoz(9%) 95
TCi(9%) 94
Data suger(4%) 41
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Netshop sin maskin har mange kompromisser, men den har to viktige ting: for det første en prosessor som sparker godt fra seg i spill - for la oss innse det - dobbeltkjerneprosessorer hjelper ikke en døyt i dagens spill med mindre du kjører en del oppgaver i bakgrunnen. Det andre er at de har presset inn det grafikkortet som trolig gir mest panda for penga akkurat nå. Tilsammen gir det spillytelse som ingen i dette selskapet kan måle seg med. Som spillmaskin er den altså en ener i dette selskapet, og kombinert med SLI hovedkort, helt ok trådløst tastatur og mus og chatpack er det et godt kjøp.

Skal du derimot hovedsakelig bruke maskinen til oppgaver som krever mye multitasking eller applikasjoner som støtter flere prosessortråder vil du kanskje heller se på en av de to andre løsningene.

Vi minner forøvrig også om at Datakjeden har et tilbud som er likt Netshop sitt når det gjelder prosessor, minne og grafikkort.

Lenker til tilbudene finner du her:
Mamoz Data
Netshop
TCi

Er 10.000 for dyrt? Sjekk ut et billigere alternativ her!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Diskutér dette med andre lesere: