KonklusjonAlt i alt er det (som vi gjerne ender opp med) tre gode datamaskiner vi har sett på. Ytelsen er upåklaglig, både til vanlig bruk og spilling. Du skal være ganske så kresen for å mene at disse PCene ikke duger til ditt bruk, så de aller fleste vil være fornøyd uansett hvilken maskin de velger når det gjelder akkurat det.

Skjermene står også ganske likt. Ingen av dem utmerker seg spesielt verken i svært positiv eller negativ retning.

Komplett.no og PS Data deler førsteplassen i januar 2003.
Komplett.no og PS Data deler førsteplassen i januar 2003. Vis mer

Så det vi står igjen med er å ta med tilleggsutstyr og støy for en totalvurdering. Og akkurat her sitter vi igjen med en "ville nok gått for Netshop"-følelse. På tross av et kabinett som er litt for plastikk i fronten, en litt svakere prosessor enn de andre to og bare halve mengden RAM, så er Netshops PC best på grafikkytelse, har den raskeste harddisken og det beste høyttaler-settet, kommer ferdig med TV-tuner, og ikke minst har den kontroll nok på viftene til å gjøre den til stilleste gutt i klassen.
I det hele tatt er det en fullstendig fiks ferdig løsning for surfing, spill, musikk, film og TV. Sånt kan vi virkelig like!

Og det er altså grunnen til at vi opprettholder Netshop sitt tilbud som det beste PC-tilbudet for mai/juni.

Ikke enig i vårt valg? Vel, digger du ikke kabinettet og trenger det dobbelte med RAM er det altså flere gode valg i denne testen. Sjekk derfor også ut Komplett.no sitt tilbud, som jo delte seieren med Netshop i den teoretiske delen av testen.

Og Datakjedens tilbud finner du her.

Er 14.000 for dyrt? Sjekk gjerne ut tilbudene til ti og seks tusenlapper!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Diskutér dette med andre lesere: