KonklusjonEtter at Mamoz og Netshop forsvant ut over sidelinjen - kan vi fremdeles kåre Komplett sitt tilbud til det beste? Vi vet jo at det ikke er helt det samme å vinne på walkover som å knuse sine motstandere i klar tvekamp.

Stem!

Skal vi fremdeles teste PCene? (Avsluttet)
Selvfølgelig(92%) 511
Nei, teoretisk gjennomgang holder(8%) 42
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Et annet spørsmål som dukker opp er hvordan vi skal kunne unngå slike episoder i fremtiden. Er det i det hele tatt noen vits i å teste PCene fysisk? Eller skal vi kanskje unnlate å nevne favoritter etter å ha presentert aktuelle kandidater, slik at kun de som faktisk kjapt kan levere en PC til test kan få (god) omtale?

Komplett nok?

Så hva kan vi si om Komplett-PCen? I ytelsesmålingene lå den etter i prosessorkraft, og grafikkortet var heller ikke det beste.

Men likevel - og kanskje heldigvis - er på mange måter denne maskinen den beste allrounderen. Den har det beste kabinettet og et bra hovedkort. Når det gjelder lyd ligger den best an når det gjelder både høyttalere og lydkort. Multifunksjonsskriveren som følger med er et nyttig verktøy, og Windows Media Center Edition sier vi heller ikke nei takk til.

At den "kun" har en gigabyte med minne er ikke noe vi merker i praktisk bruk, selv om det selvfølgelig vil gi utslag i spesielle situasjoner. Prosessor- og grafikkort er også gode nok til å spille det du har lyst til, i det minste så lenge du bruker en 19-tommers skjerm.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Komplett.no og PS Data deler førsteplassen i januar 2003.
Komplett.no og PS Data deler førsteplassen i januar 2003. Vis mer

Hvis vi skal sette fingeren på noe må det nok en gang bli at vi fremdeles ønsker vi oss en litt mindre støyende PC. Og selv om dette kan gjøres noe med, vil vi gjerne ha det fiks ferdig. Viftekontroller, anyone?


Likevel, på tross av dette er det uten noen som helst flau smak i munnen at vi utnevner Komplett sitt tilbud til det beste.

Når det er sagt så finnes fremdeles de to andre tilbudene, men i modifisert utgave både når det gjelder spesifikasjoner og pris.

Klikk her for å komme tilbake.