Konklusjon

Vi kårer det beste tilbudet!

Publisert
Sist oppdatert

La oss ta det med en gang: hvilken av disse bærbare som passer best for akkurat deg kommer veldig an på hva du har av behov.

Er du ute etter den PCen som har best ytelse totalt sett i dette selskapet er det ingen tvil om at det er Multicom S96S. Men hos oss holder ikke det automatisk til et "beste PC-tilbud"-stempel. For å oppsummere det vi har trukket fram på de foregående sidene har den nemlig også det svakeste batteriet, den støyer mest og ser ikke akkurat ut som en million kroner. At den har trådløst nettverkskort med draft-N-støtte kan heller veie helt opp for dette når vi legger til at vi heller ikke er fornøyd med tastaturet. Vi nevner til slutt også en hotspot, altså et merkbart varmt punkt, på høyre håndledsstøtte - som er noe en del mennesker reagerer på.

<center><b>Datakjeden</b></center>
Datakjeden
Vis mer
Konklusjon


Så da står vi igjen med businessmodellen fra Netshop og Datakjedens Acer-tilbud, som helt klart kommer til å appellere til forskjellige typer mennesker. Netshops Fujitsu Siemens er forskjellig fra Aceren på flere områder: den har en bedre prosessor, er åtte hundre kroner billigere, fire hekto lettere og har matt (men god) skjerm - noe en del folk sverger til. Dette er en bærbar for deg som trenger et arbeidsjern.Allrounderen Acer Aspire 5920G er på sin side rettet mot vanlige forbrukere med en mindre konservativ design. Den har også FireWire, HDMI, bedre ytelse i spill og langt bedre batterilevetid. Tilbudet fra Datakjeden kommer også med trådløs optisk mus fra Logitech og bæreveske/ryggsekk.

Oppdatert: Aspire 5920G leveres nå med raskere prosessor (Core 2 Duo T5450) i stedet for bæreveske og mus.

På bakgrunn av dette må du selv finne ut hvilket tilbud som er det rette for akkurat deg. For vår del så velger vi, etter mange overveielser og så å si på målfoto, å kåre Datakjedens tilbud til årets siste beste PC-tilbud.

Vi gjør oppmerksom på at også MPX, Elprice, Komplett og Telebutikken selger den oppdaterte Acer Aspire 5920G til samme pris.

<center><b>Netshop</b></center>
Netshop
Vis merMen tro for all del ikke at Netshops tilbud med Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5545 nødvendigvis er noe dårligere. Er dette mer hva du er ute etter gjør du heller ikke noe galt i å plukke dette tilbudet i stedet, det er svært lite negativt å si om dette produktet.

Som en utmerkelse gir vi den derfor et "godt kjøp"-stempel.

Gå tilbake her for å diskutere artikkelen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer