Konklusjon

Denne gangen var det spesielt ett tilbud som skilte seg ut fra de andre. Beste PC-tilbud september 2009 går til PC-en "Netshop Skolestart".

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Å kåre beste PC-tilbud er ofte en veldig krevende sak. Én PC har kanskje kraftig prosessor, men liten lagringskapasitet. På en annen er kanskje situasjonen akkurat motsatt. Hva er viktigst av disse to faktorene? Det kommer selvfølgelig an på deg som bruker.

Noen ganger dukker det opp tilbud som gir deg både i pose og sekk. For månedens PC-tilbud fra Netshop, kalt "Netshop Skolestart", byr på mye av det meste. Oversiktens kraftigste grafikkort, sørste harddisk, raskeste DVD-brenner, flest USB-porter og ellers godt utstyrt i alle bauger og kanter. Den lille detaljen at PC-en ikke leveres med høyttalere, ser vi på som mindre viktig.

Derfor kårer vi "Netshop Skolestart" til Beste PC-tilbud september 2009.

image: Konklusjon


Har du andre ønsker og behov? Har du gode erfaringer med andre leverandører? Alle PC-tilbudene i oversikten vår er meget gode. Bruk tabellen under for å sammenligne tilbudene. Vi har uthevet spesielt gode og mindre gode egenskaper ved hjelp av rød og grønn markering.

image: Konklusjon


Lykke til med PC-kjøpet!

Tilbake til PC-oversikten