Konklusjon - det beste PC-tilbudet

Testpanelet ble raskt enige om at seieren denne gangen måtte deles mellom Komplett.no og Datakjeden.

Det er alltid mange faktorer å ta hensyn til når vi kårer beste PC-tilbud, og det er ikke gitt at vår vektlegging vil passe alt og alle. Det er imidlertid sjelden at testpanelet er så enige som denne gangen, om hvilke to PCer som gir mest for pengene.

LES OGSÅ:

Valget falt på PCene fra Komplett.no og Datakjeden. Førstnevnte har den kraftigste prosessoren, og er helt i toppen både med hensyn til valg av kabinett, minne, harddisk og andre lagringsløsninger. Programpakken er også bra, og da tilgir vi at skjermen måler kun 17 tommer. Datakjedens prosessor er litt svakere, men til gjengjeld får du en 19 tommer skjerm og garanti mot døde piksler, og kan til og med koble på en skjerm nr 2.

Men som sagt: Det er mange andre gode tilbud du må vurdere, og vi ber deg spesielt se nærmere på PCene fra PCutstyr.no og Mamoz Data - som begge har egenskaper ved seg som kan passe bedre til nettopp dine behov.

Av PCene som raskt "datt av lasset" finner vi Multicom, på grunn av gammel maskinvare og lite minne, Netshop for svak prosessor, lite minne og liten harddisk og PS Data for omtrent det samme.

Lykke til med PC-kjøp!

Tilbake til forsiden