Komplett.no 2003-10

Hvis du opplever problemer med PCen, har ingen andre en bedre løsning enn den Komplett.no tilbyr.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Komplett.no 2003-10

Testresultat

Komplett.no 2003-10

Terningkast

Kraftig PC, utbyggings- og oppgraderingsvennlig, lynraske løsninger, beste garantiordning

Ikke modem/ISDN

Månedens "DinSide-PC" fra Komplett.no er basert på det populære Nforce2-brikkesettet, som har scoret bra i ytelsestester i inn- og utland. PCen er toppspekket, og utbyggings- og oppgraderingsmulighetene er mange. Gledelig å se at Komplett.no har utstyrt PCen med 2 FireWire-porter for tilkobling av eksternt utstyr, og en noe raskere prosessor enn forrige måned.

LES OGSÅ:

En annen bemerkelsesverdig oppgradering, er at PCen denne er utstyrt med en svært rask harddisk som benytter SerialATA-grensesnittet. Dette regnes som en arvtaker til dagens IDE-system. Når vi legger til at minneløsningen sannsynligvis er den aller raskeste i oversikten, er det hevet over en hver tvil at du kan forvente topp ytelse under nær sagt alle forhold, også i spill takket være grafikkbrikken Radeon 9600. Skjermen tåler i tillegg ekstremt høy oppløsning (1920 x 1440 piksler), dersom du skulle ha behov for det.

DVD-brenneren er også oppgradert siden sist, og NEC-brenneren i oktobertilbudet støtter brenning av både DVD-R(W) og DVD+(RW).

Programvare som hjelper deg å komme i gang med å bruke PCen får du også, og opplever du problemer med PCen er det godt å vite at teknikere kommer hjem til deg i garantiperioden (3 år) og fikser for deg gratis (så lenge feilen ligger i maskinvaren). Supert!

image: Komplett.no 2003-10

Hvis du fortsatt trenger modem/ISDN for å kommunisere med omverdenen, får du en merkostnad på et par hundrelapper. Men det er til gjengjeld det eneste vi har å bemerke med negativt fortegn denne gangen.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg denne måneden!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!