Komplett Data

Komplett Data er hovedsakelig en internettbutikk, men har også noen fysiske utsalgssteder rundt om i Sør-Norge.

På Kompletts hjemmesider finner du en applikasjon som lar deg kombinere og sette sammen din egen PC. Maskinen blir levert ferdig montert, forseglet og med tre års garanti. Bruker vi denne "PC-byggeren", og tar utgangspunkt i at vi har 10.000 kroner, får vi:

En AMD Duron 850 MHz prosessor, 256 MB minne (PC-133) og 30 GB harddisk (ATA100 med 5400 rpm). I maskinen sitter et VIA KT133A hovedkort, en 12x DVD-ROM og et AGP Geforce2 MX-400 grafikkort med 32 MB videominne.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

PCen leveres med 17” skjerm, mus, tastatur og høyttalere. Windows 98 SE følger også med, men øvrig programvare må du sørge for selv.

Prisen er 9928 kroner inklusive moms, montering og testing. 3 års garanti og support får du på kjøpet.

Våre kommentarer
Dette er en kraftig all-round PC som kan brukes av hele familien.

AMD har senket prisene, noe som også har gitt utslag hos Komplett som her leverer en PC med relativt kraftig prosessor (Tilsvarer Pentium III 800 eller deromkring). Minnet er romslig og mer enn nok til å kjøre de aller fleste programmer, og flere programmer samtidig.

Grafikkløsningen er god, og familiens yngste kan ha stor glede av PCen også til de nyeste spillene. Grafikkortet har TV-utgang, og kombinert med DVD-ROMen kan PCen også brukes som en ordinær DVD-spiller dersom du kobler den til TVen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Komplett får et pluss for god garantiordning, og en supportavdeling som faktisk svarer på telefonen når du ringer.

Sjekk lenken Den beste PCen for å se om Komplett har det beste tilbudet akkurat nå.