Kodak EasyShare DX3500 kamera

Kodak lanserer nå et nytt system for digital fotografering med hovedvekt på enkelhet og brukervennlighet. Vi har brukt kameraet noen dager og her er vårt inntrykk

Kodak EasyShare DX3500 kamera
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Ved Kodaks lansering av dette nye systemet, ble det trukket paralleller til Kodaks tidligere revolusjon av tradisjonell kamerateknikk for over 100 år siden. Det gamle slagordet ”Du trykker på knappen – vi gjør resten” ble trukket fram, og det nye systemet er faktisk i høy grad sentrert om en knapp.

Skal man være litt pirkete, så dreier det seg om hele TO knapper – utløserknappen på selve kameraet og enda en på dokkstasjonen til kameraet.

Enkelhet i første rekke

Kodak poengterer at EasyShare ikke innebærer noen kamerateknisk revolusjon. EasyShare dreier seg derimot om en innsats for å gjøre digital fotografering like enkelt som med vanlige filmbaserte automatiske kameraer. Dermed skal det store markedet vinnes, for det store flertallet av brukerne som ikke er teknisk orientert.

Pakkløsningen

Vi har brukt pakkeløsningen som består av selve kameraet DX3500, dokkstasjonen og programvaren. Det er også mulig å kjøpe selve kameraet separat, og det følger da med en ”innleggsåle” som gjør at kameraet passer til dokkstasjonen hvis du kjøper denne senere.