Klem en venn - online

Frebble er for deg som vil både se, høre og «føle» noen online.

<B>KLEM EN VENN - FRA DISTANSE:</B> Frebble høres kanskje søkt ut, men den billigste løsningen på Kickstarter er i ferd med å bli utsolgt.  Foto: FREBBLE
KLEM EN VENN - FRA DISTANSE: Frebble høres kanskje søkt ut, men den billigste løsningen på Kickstarter er i ferd med å bli utsolgt. Foto: FREBBLEVis mer

Frebble finansieres nå på Kickstarter, og du må ut med litt over 600 kroner (frakt inkludert) for å få deg to stykker.

Takket være den stadig mer brukte haptiske teknologien, kan du og en annen person du snakker med på Skype, Google Hangouts, Facetime eller Frebble sin egen app, «holde hender» med hverandre mens dere snakker sammen online. Altså kan du snart se, høre og altså «føle» personen du snakker med.

Dette søker vi etter på Prisjakt

Rettet mot foreldre

I BRUK: Se, hør og "føl" den du snakker med.   Foto: FREBBLE
I BRUK: Se, hør og "føl" den du snakker med. Foto: FREBBLE Vis mer


Du skal kunne se hvilke venner som er online med Frebble-en sin på MyFrebble.com når produktet begynner å skipes ut i oktober.

Frebble er rettet til foreldre og besteforeldre som vil få følelsen av å holde hendene med barna eller barnebarna sine. Akkurat hvor kunstig eller genuint dette føles, for ikke å si rart, er vel det mest spennende med dette produktet.

Videosamtale direkte i nettleseren

Frebble fungerer på denne måten: LED-lys viser når de to apparatene er i kontakt med hverandre, altså når man har oppnådd kontakt med hverandre på Skype eller lignende.

Sensorer

KONTAKT: Når lysene kommer på, er Frebble-ene i kontakt med hverandre.  Foto: FREBBLE
KONTAKT: Når lysene kommer på, er Frebble-ene i kontakt med hverandre. Foto: FREBBLE Vis mer


Når så den ene personen klemmer Frebble-en foran, kommer det ned en liten spak over hånden på andre personen, og dette skal gi følelsen av at to hender klemmes. Frebble har to sensorer for trykk foran, to vibrerende motorer på siden og altså spaken som klemmer ned på den øvre delen av hånden.

Frebble lades med mikro-USB og fungerer med Google Chrome 24 og Firefox 16 og oppover.