Savner du muligheten til å få den klassiske startmenyen i Windows 7? Fortvil ikke, nå får du både i pose og sekk.
Savner du muligheten til å få den klassiske startmenyen i Windows 7? Fortvil ikke, nå får du både i pose og sekk.Vis mer

Klassisk startmeny i Windows 7

Nå kan du få både den klassiske startmenyen OG den nye - samtidig.

Noen endringer tar tid å venne seg til, andre adopterer man umiddelbart og skjønner ikke hvordan man tidligere har klart seg uten. I Windows har det skjedd mange endringer de siste årene, men mange av dem har vært mulig å reversere i mindre eller større grad.

For eksempel startmenyen.

Helt fram til Windows 7 var det mulig å få den klassiske startemenyen der programmer og programgrupper var listet i en etter hvert gigantisk trestruktur. Og det fungerte jo på et vis, når man bare visste hvor tingene lå.

Har du forsøkt søk?

Nå vil nok mange påstå at å søke etter programmene er en betydelig raskere og enklere måte å starte dem på, men vi er alle forskjellige. Og da er det jo bra at det fortsatt er mulig å få noe som ligner på den klassiske startemenyen i Windows 7, selv om Microsoft offisielt har fjernet støtten.

Og takket være tredjepartsprogrammet med det beskrivende navnet Taskbar Classic Start Menu kan du nå få i pose og sekk - den nye startmenyen til venstre, og den klassiske startmenyen i systemverktøylinjen til høyre. Du høyreklikker ganske enkelt på ikonet, og vips - der var den klassiske trestrukturen - til glede for den som synes denne navigeringsformen var best.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du finner mer informasjon og kan laste ned programmet fra denne siden. Det er gratis, og gjør nytta si best under Windows 7, naturligvis.

Dette ønsker vi oss i Windows 8