Klart for norsk "Digg"-konkurrent

Har du lest eller sett noe bra på Internett som du føler at du må dele med andre? Gi det en tommel opp på Kudos.no

De mer oppmerksomme av våre lesere har kanskje allerede merket at vi har fått et ekstra element inn under artiklene våre. Med Kudos' tommel opp kan du tipse resten av verden om gode saker og stemme frem det aller beste.

Klart for norsk "Digg"-konkurrent


Dette er ikke noe sensjonelt nytt i denne tjenesten, men den må sees på som et alternativ til Digg.com og lignende sider, der engelskspråklige nettsteder så avgjort har rangen. Slike nettsteder, der brukerne altså foreslår og selv stemmer frem de beste sakene, har det siste året blitt svært populære. Med Kudos.no er det et håp om at også norskspråklige nettsteder skal få mulighet til å hevde seg.

Kudos eies og driftes av Aller Internett gjennom vår søsterpublikasjon ITavisen.

- Alle står fritt til å legge ut gode saker fra alle nettsteder, og selv om Kudos.no i begynnelsen vil ha fokus på teknologi er målsetningen over tid å lage en så bred tjeneste som mulig, sier Tore Neset, redaktør i ITavisen. - Dette er en sjanse for nordmenn å anbefale sider innen sitt eget språk og kulturområde, og vil skape økt trafikk for de som produserer gode, seriøse artikler på Internett i Norge.

Så da er det bare å komme med godsakene!

Artikkelen fortsetter under annonsen