Klarer dere å holde deres løfter?

Hvor mange kunder har bredbansbolaget koblett opp i Sverige ? (Jeg mener ikke hvor mange som har skrevet seg på kontrakter med lange bindningstider.;) Men antallet mennesker som daglig surfer på den "fantastiske og eneste sanne" bredbånds-oppkoblingen.

I vår forening (i Malmö) ble vi nödt for å bryte kontrakten vi hadde skrevet... derfor att bredbandsbolaget ikke holdt hva de lovet. Sydsvenskan hadde en artikkel her om dagen som fortalte om flere foreninger som hadde problemer.

Blir det lettere for bredbandsfabrikken og holde sine löfter i Norge?

Öyvind Sviland.

"Nei til bindningstider - betal ikke for tomme löfter."

Svar:
Hei Øyvind.

Antall kunder i Sverige må Bredbandsbolaget i Sverige svare på. Om det blir lettere for Bredbåndsfabrikken å holde sine løfter i Norge - ja, vi mener det. Vi har, basert på erfaringen i Bredbandsbolaget, valgt en annerledes utrullingstakt i Norge enn i Sverige. Det vil du også se av mange av svarene i dag at vi ikke kan gi konkrete tilbakemeldinger til potensielle kunder rundt om i Norge om når de kan få ekte bredbånd. Vi ønsker at tiden fra det inngås en avtale mellom partene og til kundene er tilkoblet vårt nett blir kortest mulig.

Med vennlig hilsen
Bjørn Ivar Høiendahl

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tilbake til oversikten