Hodetelefoner, MP3-spiller og eksterne høyttalere - alt i ett. Sony har (øre)klokkertro på sitt nye konsept. Foto: Sony
Hodetelefoner, MP3-spiller og eksterne høyttalere - alt i ett. Sony har (øre)klokkertro på sitt nye konsept. Foto: SonyVis mer

Klar med nye Walkman-produkter

Sony tror de har funnet vinnerformelen.

Markedet for portable MP3-spillere har for lengst blitt marginalisert takket være mobiler og online-streaming. Tilbake finnes bare noen ganske få produsenter og produkter, en av dem er Sony - som nå oppdaterer sin Walkman-familie med to spesielle modeller.

Tre-i-ett

I praksis dreier det seg om hodetelefoner med innebygd MP3-spiller. Det er i seg selv ikke noe nytt, men hodetelefonene har også innebygde eksterne høyttalere. Dermed har du et tre-i-ett-produkt helt uten kabler, skriver Sony i en pressemelding.

Her får du tester av hodetelefoner!

Når de eksterne høyttalerne skal brukes kan du for eksempel henge hodetelefonene rundt halsen, på en knagg eller over sykkelstyret.

 Foto: Sony
Foto: Sony Vis mer


Fra 990 kroner

De to Walkman-produktene heter NWZ-WH505 og NWZ-WH303. Førstnevnte har 16 GB lagringsplass og litt kraftigere høyttalere enn sistnevnte, som bare har 4 GB lagringsplass. Begge støtter en rekke forskjellige lydformater i tillegg til MP3, deriblant WMA og AAC.

Begge blir tilgjengelig i oktober, veiledende priser er 990 kroner for NWZ-WH303 og 1.670 kroner for NWZ-WH505.

Les også: Apple klar med to nye iPhones