<strong><B>ETT SPILL TIL:</strong></B> Ikke glem at du får med et gratis spill på kjøpet, bare husk fristen.  Foto: NINTENDO
ETT SPILL TIL: Ikke glem at du får med et gratis spill på kjøpet, bare husk fristen. Foto: NINTENDO Vis mer

Kjøpt «Mario Kart 8»?

Da får du et gratis spill. Og det er ikke noen dårlige titler du kan velge i mellom.

Publisert
Sist oppdatert

Nintendos Wii U har slitt med dårlig salg etter den monstersuksessen som var Wii, men har fått et løft med slippet av etterlengtede «Mario Kart 8», samt en sterk portefølje av kommende spill vist under spillmessen E3 i Los Angeles nylig, hvor rosinen i pølsen var neste års «The Legend of Zelda»-spill.

Og er du en av de som har kjøpt «Mario Kart 8», enten til deg selv eller barna, eller begge deler, så er det ikke sikkert du har fått med deg at du dermed kan få ett spill til.

Heldigvis er det enkelt å få tak i spillet. To trenger bare gjøre to ting:

Gå inn på Nintendos norske sider og fyll inn skjemaet. Det eneste du trenger i tillegg er pin-koden fra det røde, lille heftet som ligger inni coveret på spillet. Så la oss håpe poden ikke har krøllet det sammen og at mor har kastet det i papirsøpla. (Har du derimot kjøpt spillet digitalt, skal du ha fått pin-koden med på kjøpet.)

Skrap frem koden, legg den inn og så kan du velge i mellom disse ti titlene:

<strong><B>UTVALGET:</strong></B> Her er de ti spillene du kan velge i mellom. Ikke alle er like bra.  Foto: NINTENDO
UTVALGET: Her er de ti spillene du kan velge i mellom. Ikke alle er like bra. Foto: NINTENDO Vis mer


Velg riktig spill

<strong><B>FØRSTEVALGET:</strong></B> Dette er spillet du bør gå for.  Foto: NINTENDO
FØRSTEVALGET: Dette er spillet du bør gå for. Foto: NINTENDO Vis mer


Så, hvis du ikke er spesielt bevandret innen spill, kan vi gi deg noen tips. Førstevalget er uten tvil det fantastiske og massive «The Legend of Zelda: The Wind Waker HD», med «New Super Mario Bros. U» og «Pikmin 3» som gode erstattere.

«GAME & WARIO» og «Wii Party U» er enkle, korte partyspill som sikkert er moro på fest, men ikke noe du kommer til å bruke mye tid på. Dropp de middelmådige «Sonic Lost World» og «Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games», og vurder heller de kritikerroste japanske kultspillene «Monster Hunter 3 Ultimate» og «The Wonderful 101».

«Nintendo Land» er det mange som fikk med seg gratis da de kjøpte Wii U, så den finner du billig i bruktbutikk.

Fristen

Du må registrere deg innen 1. august, og så vil du få en nedlastingskode på Wii U-en innen utgangen av august.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer