Kjempesmart mini-mus

Er du lei av pekeplaten på den bærbare? Skulle du gjerne hatt en trådløs mus uten en klumpete mottaker? Labtec har en smart løsning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pekeplate er til å leve med på bærbare, det er det beste alternativet. Likevel er det ikke alltid du får den meste presise styringen, dessuten har i hvert fall vi en tendens til å komme borti med tomlene, slik at markøren plutselig havner på helt feil sted. Derfor foretrekker vi mus, men ledningen er noe herk, særlig der det er trangt om plassen, som på små skrivebord på hoteller hvor den vikler seg inn i det meste.

Det ideelle hadde selvsagt vært at PCen hadde Bluetooth innebygd, og at det fantes en relativt liten mus som det bare var å ta opp av vesken, slå på og begynne å bruke.

Siden dette ikke finnes har vi lagt vår klamme hånd på et meget godt alternativ - en Labtec Mini Wireless Optical Mouse.

I buken

Det bokstavelig talt største problemet med en trådløs mus på en bærbar er mottakeren. Den er som regel nesten like stor som selve musen og er selv ikke trådløs. Derfor blir det nesten like mye surr med ledningen.

Labtec har imidlertid brukt hodet, og bygget inn hele mottakeren i en liten USB-plugg!

Lengden er bare 52 millimeter, og 40 av disse stikker ut når mottakeren sitter i kontakten.

På toppen er det en flat liten antenne som kan svinges ut, men for oss fungerte den like godt når den lå oppå selve pluggen.

Men det aller smarteste er oppbevaringen av mottakerpluggen når den ikke er i bruk, da er den i buk!


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!