KiSS DP-558

KiSS Technology er omsider klar med sin mye omtalte nesten-altmuligmaskin. I god tradisjon er den ikke prikkfri på alle områder, men konseptet er strålende.

Publisert
Sist oppdatert


Det finnes vel knapt noe underholdningsapparat i dag som er mer omfattende enn KiSS DP-558. Det er en DVD-spiller som også spiller en rekke andre lyd/bilde/videoformater, men det er også en video-opptaksmaskin med innebygd TV-tuner og harddisk. I tillegg har den nettverksport, og kan spille filer som ligger på PCer eller Mac’er i nettverket.

Den kan også spille Internett-radio, når den kobles til en ruter eller annet apparat med Internett-forbindelse.

KiSS DP-558


Et så omfattende apparat må vel bli ganske komplisert, og først og fremst beregnet på de mer enn vanlig interesserte? Ikke nødvendigvis, de aller fleste funksjoner er svært enkle å bruke, og de mer avanserte funksjonene er kanskje ikke de mest interessante...

Tilkoblinger

KiSS DP-558 har et ganske omfattende bakpanel, med en rekke tilkoblinger.

KiSS DP-558


INNGANGER:
Antenne
Ethernet
SCART
Composite video
S-Video
Component Video

UTGANGER:
Antenne
SCART
Composite video
S-Video
Component Video
Analog Audio
S/PDIF coax og optisk

Oppsett

Når man pakker opp boksen må den settes opp for bruk i det landet den skal brukes. Dette gjøres ved å velge Setup, og man går gjennom språkvalg, tilkoblinger til TV, formatering av harddisk, skanning av TV-kanaler, stiller klokken og velger tilkobling til Internett.

KiSS DP-558


KiSS DP-558


Alt styres av fjernkontrollen, som ikke er imponerende, men helt grei. Med sort skrift på hvite knapper er den ganske lettlest, noen av knappene er svært små, men disse brukes ikke så ofte.

KiSS DP-558Etter dette er 558 klar til alle basisfunksjoner. Du kan spille DVD-plater, du kan spille brente DVD eller CD-plater hvor det ligger forskjellige typer mediefiler, som DivX, XviD, SVCD, VCD og MPEG-2 og MPEG-4 filer – i følge spesifikasjonene.

Brente plater med lydfiler i MP3, WMA og Ogg Vorbis format, samt bildefiler i JPG-format kan også spilles/vises.

Neste: I bruk

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer