Kingsoft Office 2013 Free har et grensesnitt som minner om nyere Microsoft Office-utgaver, men du kan fortsatt svitsje tilbake til klassisk utseende fra eldre versjoner hvis du likte det bedre.
Kingsoft Office 2013 Free har et grensesnitt som minner om nyere Microsoft Office-utgaver, men du kan fortsatt svitsje tilbake til klassisk utseende fra eldre versjoner hvis du likte det bedre. Vis mer

Kingsoft Office Suite Free 2013

Kanskje det beste gratisalternativet til Microsoft Office, nå oppdatert med flere nyheter.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke første gangen vi omtaler Kingsoft Office, som etter vår mening er det beste alternativet til Microsoft Office (bedre enn OpenOffice.org og LibreOffice). Vi snakker om en komplett pakke med kontorprogrammer, nærmere bestemt tekstbehandler, regneark og presentasjonsverktøy.

Gode grunner til å vurdere den

Det som gjør Kingsoft Office så attraktivt er først og fremst:

 • Svært god kompatibilitet med Microsoft Office-formatene. Det betyr at du kan åpne, lese, redigere og lagre filer som er opprettet i Microsoft Office, uten å miste formateringene. Du kan lagre filer direkte til PDF, og definere detaljert tilgangskontroll til filene.
 • Kontorsuiten kan brukes helt uten kostnad for privatpersoner. For bedriftsbruk og hvis man har behov for makroer, koster Pro-suiten 69 amerikanske dollar (ca 400 kroner).
 • Svært kompakt i størrelse. Nedlastingen er på 42 MB, ferdig installert okkuperer den bare rundt 160 MB. Det er viktig i disse dager da flere og flere går over til SSD-er og har begrenset lagringsplass på PC-ene sine.
 • Kontorsuiten inneholder tekstbehandler, presentasjonsverktøy og regneark, og er nærmest 100% kompatibel med Microsoft Office-filer.
  Kontorsuiten inneholder tekstbehandler, presentasjonsverktøy og regneark, og er nærmest 100% kompatibel med Microsoft Office-filer. Vis mer


  Mer likt nyere Microsoft Office

  Sommeren 2013 kom kontorsuiten i ny utgave, og den største nyheten var er et helt oppdatet grensesnitt, ikke helt ulikt Microsoft Office 2010/2013. Hvis du ikke liker det, kan du enkelt svitsje tilbake til det klassiske utseendet (ligner Microsoft Office 2003) ved å trykke på T-skjorte-symbolet øverst til høyre.

  Nytt var også støtte for ALT-GR-tasten på tastaturet ditt, noe som for eksempel endelig muliggjør @-tegnet, noe som manglet i 2012-utgaven.

  Like før nyttår kom en større oppdatering til 2013-utgaven. Nå kan du blant annet lagre dokumenter, presentasjoner og regneark i nyere Microsoft Office-formater (eksempelvis .docx), noe som tidligere kun var mulig i pro-utgaven, bedre støtte for kryptering, bedre PDF-eksport, raskere oppstart og bedre stabilitet.

  Norske ordlister glimrer imidlertid fortsatt med sitt fravær, men så vidt vi har forstått skal dette trikset fortsatt fungere i den nye versjonen.

  Du finner mer informasjon og kan laste ned gratisversjonen fra Kingsoft Office Free 2013 fra Downloadcrew.com.

  Les også: Nå kan du prøve Microsoft Office 2013 gratis

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer