Key Counter måler produktiviteten din

Når er du mest aktiv på PC-en egentlig? Nå kan du få svaret.

For kort tid tilbake omtalte vi Bart, et enkelt og smart backup-program fra Zhorn Software. Det lille softwareselskapet har imidlertid flere smarte småprogrammer i sitt bibliotek, og Key Counter er ett av dem.

Dette er et enkelt windowsprogram som måler produktiviteten din på bakgrunn av anslag på tastaturet og bevegelser med musen, og presenterer resultatene i form av søyler på en tidslinje. Her har du full mulighet til å se hvordan aktiviteten fordeler seg på dag- ukes- og månedsperspektiv, og kan foreta de nødvendige grep i forhold til det.

Kanskje det til og med kan brukes som bevis dersom noen påstår at du har vært helt andre steder og bedrevet helt andre aktiviteter på et gitt tidspunkt?

Key Counter måler produktiviteten din
Key Counter måler produktiviteten din


Det legger seg som et ikon i systemverktøylinjen, og herfra kan du få tilgang til statistikken enkelt ved å høyreklikke på den.


Key Counter er minimalistisk (27K) og krever nesten ingen ressurser. Programmet er portabelt. Det betyr at du kan legge det på en minneplugg og kjøre det direkte derfra uten å måtte installere det først.

Det fungerer i Windows XP og nyere. Mer informasjon og nedlastingslenke finner du hos Zhorn Software.