KabinetteneKabinettene i denne testen er alle sorte og det får være opp til deg selv å bedømme hvilket som ser penest ut. De har også tilkoblinger for fronthøyttalere, mikrofon og USB foran på maskinen i tillegg til bak.

Vår favoritt er InWin-kabinettet som følger med løsningen fra Datakjeden. Denne virker rett og slett mer solid enn de andre og har noen fiffige løsninger som for eksempel luftkanal fra døra til prosessoren, samt skrueløse fester for harddisker og drev. Kabinettet vi fikk fra Netshop slet generelt med vibrasjoner i hele kassa. Dette gir lett ekstra støy, og viftene gikk også fort opp til full fart på strømforsyningen som sitter i.

Fra InWin: Knotter i fancy farger og kanalisering av inkommende luftstrøm. Vis merStøynivået ellers er verken spesielt lavt eller høyt på noen av maskinene, men vi ville ikke brukt dem som stue-pc eller sove i samme rom med noen av dem slått på. Her er det flere faktorer som må ta skylden, men små vifter på grafikkort og brikkesett er ofte de største synderne.

Klikk deg videre i testen