Våre ansatte går gjennom en hard skole for å bli sertifiserte TV-testere.
Våre ansatte går gjennom en hard skole for å bli sertifiserte TV-testere.Vis mer

Julegavetips fra elektronikkhyllene!

TIPS: I år skal det være MP3, digitalkamera, spillkonsoll, musikkmobil eller Flat-TV! Her er de feteste julegavene for alle som elsker harde pakker!

Det er under en måned igjen til julaften, og butikkhyllene bugner av potensielle julegaver. Men hvilke skal du velge? DinSide gir deg oversikten over elektronikkproduktene som har gjort størst inntrykk på oss det siste året!

MP3 og PMP

Salget av MP3-spillere fortsetter å stige, og i løpet av 2005 har vi fått flere nettbutikker som selger lovlig nedlastbar musikk. Apple iPod kom i nye og lekre utgaver, og er fortsatt ubestridt ener på markedet.

Griselekre iPod Nano blir garantert å finne under mange juletrær i år. Vis merSe våre tester av iPod Nano og 5. generasjon klassisk iPod

Musikkmobilene har landet for alvor

Mobil, radio, MP3-spiller, kamera osv osv. SonyEricsson W550i Vis mer
Canon Digital IXUS i Zoom Vis mer
Mange sikler på Xbox 360. Ikke rart, synes vi... Vis mer


Synes du det er ille å ha flere "dingser" i lomma? Flere og flere mobiltelefoner får innebygd MP3-spiller, og best er foreløpig Walkman-mobilene fra SonyEricsson, W800i og W550i.

Det er også andre mobiltelefoner som fortjener å bli trukket frem, som i-mate JasJar som faktisk fikk terningkast 6 i vår test!

Digitalkamera til alle

Vi har testet lassevis av digitalkameraer i løpet av året, og mange av dem har gjort inntrykk. Er du ute etter et kamera med kraftig zoom og uovertruffen videokvalitet, bør du se nærmere på testen vår av Canon Powershot S2-iS, første kamera som har fått terningkast 6 noensinne.

Er du mer opptatt av design og minst mulig størrelse, bør du sjekke lekkerbiskene Sony Cybershot DSC-T7 samt Canon Digital IXUS i Zoom.

For øvrig ble digital speilrefleks billigere og stadig mer populært i 2005, og vi kan i den anledning anbefale vår test av Olympus E-500, der vi også kommer inn på forskjellene mellom kompaktkamera og speilrefleks.

Spillkonsoll - for TV

Har du stramt budsjett, gjør du fortsatt ikke noe dumt ved å anskaffe en Playstation II eller XBox. Men XBox 360 (som lanseres neste uke) står nok høyt på ønskelisten til svært mange unge i alle aldre.

Spillkonsoll - håndholdt

Men i år kom høykvalitets spill til de håndholdte spillmaskinene for fullt, først og fremst Nintendo DS og Sony PSP.

FlatTV: Den ultimate julegaven til hele familien

Våre ansatte går gjennom en hard skole for å bli sertifiserte TV-testere. Vis mer


Større bilde og bedre plass i stua. Det er denne kombinasjonen som gjør at framtiden er flat og din gamle billedrørs-TV moden for skraphaugen. Men hvordan vite hvilken TV du bør satse på? Svaret er heldigvis enkelt.

I løpet av teståret 2005 vil vi nemlig ha testet over 30 LCD og plasma-TVer i ulike prisklasser og størrelser, og denne erfaringen er det du som skal tjene på.

Her er våre favoritter hittil i år - inndelt i tre ulike klasser:


1. Toppklassen - Bilde, kvalitet & design.

 • Beste LCD. Den desidert beste LCD-TVen hittil i år har vært Philips PF9830. Skyhøy oppløsning som ligger milevis foran konkurrentene og nye finesser som gjør deg til en trofast fan.

  Utfordrer: Samsungs Eisa-vinner, test av denne utfordreren kommer snart!

 • Beste plasma. Hittil i år er Panasonic PV500E vår soleklare favoritt. Kombinerer du flott bilde og lekkert design har du en vinner.

  Utfordrer: Pioneers Eisa-vinner, test kommer snart!.


2. Mellomklassen. Best kvalitet til rundt 20.000 kroner.
3. Budsjettklassen. Størst skjerm for minst mulig penger.
 • Også Viewsonics 37-tommer er HD-klar, og du får den til rundt 13.700 kroner.

  Ok, så er det ikke verdens beste brukervennlighet, men når du tar prisen i betraktning er dette et godt kjøp.

  Utfordrer: Grundig, HD-klar plasma på 42-tommer til cirka 15.000 kroner. Prismessig ser denne meget bra ut, og TVen er på vei inn i testlokalet akkurat nå - her er det altså bare å følge med!