Hvis du likevel tilbringer julaften foran PC-en, kan du like gjerne krydre med litt julestemning.
Hvis du likevel tilbringer julaften foran PC-en, kan du like gjerne krydre med litt julestemning.Vis mer

Jul foran PC-en?

Det finnes mange som mer eller mindre frivillig tilbringer hele julen foran PC-en. Noen av dem trenger kanskje å komme i litt bedre humør.

I denne artikkelen har vi tatt for oss noen av de virkemidlene du kan bruke for å komme i julehumør, selv om du er låst til PC-en.

Gjør PC-en din juleklar

Så pent kan altså skrivebordet ditt bli!
Så pent kan altså skrivebordet ditt bli! Vis mer
Send et kort til familie og venner - gratis på nettet.
Send et kort til familie og venner - gratis på nettet. Vis mer
Vår jule-skjermsparer er utvilsomt smakfull og bør lokke frem litt julestemning.
Vår jule-skjermsparer er utvilsomt smakfull og bør lokke frem litt julestemning. Vis mer


PC-en din trenger først og fremst litt pynt til jul. På nettet kan du finne fine julebakgrunner til skrivebordet. Noen av dem er riktig så stemningsfulle! Du finner noen av dem på denne siden.

Send elektroniske julekort!

Dette er selvsagt et godt tips. Og på julaften kan det være ekstra hyggelig dersom du sender noen varme julehilsener til en annen som også tilbringer kvelden foran PC-en.

Det finnes en rekke steder på nett som tilbyr disse elektroniske julekortene. Noen av dem er etter hvert blitt betalingstjenester, men det finnes fortsatt mange som er gratis. Glem porto og sen leveranse fra posten, og ta turen innom www.123kort.dk.

Her finner du en rekke kategorier, tilpasset venner, kjærester og andre. Julekortene er danske, som stort sett fungerer bra også her hjemme.

Skjermsparere med julemelodier!

Skjermsparere kan også være sesongbetonte, og det finnes mange med julemotiv. Vi kom tilfeldigvis over en side med gratis juleskjermsparere, med snø som daler og julesanger i bakgrunnen.

Om disse kan få deg i riktig god julestemning er kanskje tvilsomt, men siden er likevel verdt en titt. Du finner den her.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Besøk nissebyen!

Claus.com er verdt et besøk for alle julejenter og -gutter.
Claus.com er verdt et besøk for alle julejenter og -gutter. Vis mer


Litt lek er viktig, spesielt på julekvelden. På claus.com kan du kose deg med nisser, spill og andre juleaktiviteter - både nyttige og unyttige. Passer for alle aldersgrupper. Du finner selve nissebyen her.

Lytt til julemusikk!

I løpet av de siste årene har det vært en oppblomstring av nisjepregede radiokanaler på Internett.

Mange av dem krever bare at du har en nettleser med støtte for Flash. Et kjapt søk med Google på Christmas radio gir deg lassevis av relevante resultater, eller du kan rett og slett tune inn på The Merry Christmas Radio.

Så da skulle det bare gjenstå å ønske alle våre lesere en riktig god julehelg!

Hilsen dataredaksjonen i DinSide.