JuceVLC - mediesenter basert på VLC

TV-vennlig videoavspilling fra PC.

JuceVLC gjør det enkelt å styre videoavspillingen på TV-skjermen.
JuceVLC gjør det enkelt å styre videoavspillingen på TV-skjermen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VLC er en fantastisk mediespiller, men først og fremst til PC-bruk. Noe av det beste er støtten for alle filformatene, inkludert ISO-filer av DVD-er og Blu-rays, med menyer og det hele.

Nå har en gruppe utviklere opprettet et SourceForge-prosjekt med et formål for øyet: Lage et TV-vennlig grensesnitt basert på VLC-motoren og alle dets gode egenskaper når det kommer til formater. Det foreløpige resultatet foreligger allerede en måned etter at prosjektet ble startet, i JuceVLC, et Windows-program beregnet for videoavspilling fra PC til TV.

Enkelt og stuevennlig

Programmet har et meget brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å legge mediefiler i kø og gjøre diverse innstillinger. Vi likte spesielt godt muligheten for variabel avspillingshastighet - hele tiden med lyd, og mulighet for å synkronisere undertekster.

JuceVLC er dessuten kjapt å starte og bruke på selv beskjeden maskinvare. Det kan kjøres direkte fra en mappe eller minnepinne, og trenger altså ingen installasjon.

Se flere bilder fra programmet:

Noe gjenstår

Det gjenstår imidlertid en del ting før programmet er 100 prosent ferdig, blant annet kan ikke programmet flyttes dersom det kjøres i vindusmodus, og språk på tilgjengelige undertekster kommer ikke fram i utlistingen.

Hvis du vil lese mer og laste ned den første versjonen av JuceVLC, gå til jucevlc.sourceforge.net

Samleside: Gratisprogrammer

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer