Du trenger ikke lenger egne chatteprogrammer. Webbaserte løsninger som iwantim.com er like bra, og krever ingen installasjon.
Du trenger ikke lenger egne chatteprogrammer. Webbaserte løsninger som iwantim.com er like bra, og krever ingen installasjon.Vis mer

Iwantim.com - elegant webbasert chat

Ryddig, funksjonsrik og rask.

Du trenger ikke lenger installere egne dataprogrammer for å chatte med omverdenen via Internett, nå gjøres det like elegant i nettleseren. På relativt kort tid har Facebook-chatten overtatt tronen som den mest utbredte løsningen, mens andre fortsatt sverger til Windows Live (MSN) Messenger, AOL, ICQ eller en av de mange andre nettverkene.

Det finnes også webbaserte klienter som lar deg logge på flere av disse nettverkene samtidig, slik at du får ett enkelt grensesnitt å forholde deg til. Vi har tidligere omtalt flere av dem.

Les også: Messenger i nettleseren

Ryddig og funksjonsrikt alternativ

Iwantim.com er en relativt fersk tjeneste i denne sfæren, og i motsetning til mange av konkurrentene har den et pent og ryddig grensesnitt, uten at det har gått på bekostning av funksjonaliteten.

Her kan du logge deg på både Facebook, Twitter, MSN, AOL, Yahoo!, ICQ og flere andre nettverk, og du kan gjøre det i én operasjon dersom du registrerer deg som bruker på iwantim.com. Da får du også muligheten til å lagre all historikk med én eller flere av personene du chatter med.

Tjenesten støtter de aller fleste aktuelle nettverkene.
Tjenesten støtter de aller fleste aktuelle nettverkene. Vis mer


Du kan også sende filer og starte lyd- og videochat, forandre på tekst, bruke uttrykksikoner og mye mer.

Litt av hvert å velge mellom av uttrykksikoner.
Litt av hvert å velge mellom av uttrykksikoner. Vis mer


Noe vi liker veldig godt med denne tjenesten er de diskré lydvarslene samt muligheten for å få opp visuelle varsler nederst til høyre når noen prøver å få kontakt med deg.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Visuelle varsler i hjørnet er nyttig.
Visuelle varsler i hjørnet er nyttig. Vis mer


Visuellt varsel også på arkfanen.
Visuellt varsel også på arkfanen. Vis mer


Du finner mer informasjon og kan bruke tjenesten ved å peke nettleseren din til iwantim.com.