iPod-utfordrere på løpende bånd

"Alle" vil ha en kake av det sterkt økende markedet for håndholdte musikkjukeboxer. Og det er ikke bare de store elektronikkgigantene som har innsett at det kan lønne seg å kaste seg på karusellen...

iPod-utfordrere på løpende bånd

  1. Se bilder av de nye iPod-killerne


Apple har hatt en eventyrlig suksess med sin håndholdte musikkjukebox iPod. Dette til tross for at de slett ikke var først ute på dette markedet. Suksessen skyldes flere faktorer, men design spiller sannsynligvis den aller største rollen. En annen er iTunes - Apples oversiktlige og brukervennlige løsning for salg av musikkfiler på nettet, med klientprogramvare som er tett integrert med iPoden.

Bedre enn iPod

Nå har elektronikkgigantene for alvor innsett at dette er fremtiden, og lanserer håndholdte musikkjukeboxer på løpende bånd. Mange er mindre og lettere, har større kapasitet, og bedre batterilevetid enn Apple iPod. Gjerne tett integrert med handelsløsninger som kan konkurrere mot iTunes.

Si din mening!

Matcher de nye spillerne iPod når det gjelder design? (Avsluttet)
Nei(58%) 623
Ja(34%) 364
Ingen av disse er lekre(8%) 88
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Så da gjenstår det å se om noen av dem klarer å vippe iPod ned fra tronen - når kjøp av musikkfiler for alvor skyter fart i løpet av høsten og vinteren.

Se spillerne

Vi har samlet bilder og spesifikasjoner fra noen av de mest interessante spillerne som utfordrer iPod. Enkelte av dem har vi allerede testet, og flere kommer på testbenken senere i år.

Du finner bildene her!