<strong><strong>EKSTRA SKJERM:</strong></strong> Med DuetDisplay kan du bruke iPad som en ekstra skjerm til PC og Mac. Foto: DUET
EKSTRA SKJERM: Med DuetDisplay kan du bruke iPad som en ekstra skjerm til PC og Mac. Foto: DUET Vis mer

iPad som ekstra PC-skjerm

Nå fungerer Duet Display både for Mac og Windows.

Publisert
Sist oppdatert

På mange kontorer sitter folk med to skjermer, og i følge skaperne av Duet Display kan en ekstra skjerm øke produktiviteten med opp til 48 prosent.

Har du en iPad liggende, kan den også brukes som en ekstra skjerm til PC eller Mac. Tidligere har vi testet den trådløse løsningen AirDisplay, men dagens løsning krever at du kobler til iPad med USB-kabelen.

Lav forsinkelse

Det høres selvsagt ikke like elegant ut, men skal sørge for at forsinkelser er minimale, og at iPad-skjermen kjører konsistent på 60 bilder i sekundet, noe vi på ingen måte opplevde da vi testet AirDisplay.

Nettstedet The Verge testet løsningen før jul i fjor da den kun var tilgjengelig for Mac og var svært positive i sin omtale av Duet Display.

LES TEST: Superhendig iPad-tastatur fra Logitech

Også for Windows

Nå er tjenesten tilgjengelig også for Windows-maskiner. Den fungerer ved at du laster ned et program på maskinen (altså til Mac eller PC) uten å betale, men den tilhørende iOS-appen koster 95 kroner i App Store.

Så er det bare å starte appen på maskin og nettbrett, koble til USB-ledningen og sette i gang.

Duet Display for iOS (App Store, kr 95)
duetdisplay.com (med lenker til Mac- og Windows-apper)

Kravene er at du har en iPad (eller iPhone) som kjører iOS 7 eller nyere, samt Windows 7 eller nyere/OS X 10.9 eller nyere.

LES OGSÅ: For lite plass på Apple-dingsen din?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer