Internettslangoversetteren

Henger du ikke helt med i svingene når ungdommen skriver ROFL, n00b, IMHO og andre populærforkortelser? Redningen er veldig nær.

For å spare tid og krefter har spesielt dagens unge begynt å korte ned det de skriver. I SMS-meldinger har "jeg" plutselig blitt "j", syk har blitt 7k og "vi sees" skrives CU - fordelen er åpenbar, siden det blir plass til et større budskap i hver SMS-melding, og sånt kan man spare tid og penger med.

På nettet er ikke tilstanden noe bedre, og folk slenger rundt seg med forkortelser som kan få en stakkars nybegynner til å begynne å undre seg om engelsk har forandret seg så mye siden den gang han gikk på skolen selv. Eller hva sier du til setninger som "OMG y0u sh0u1d Di3 What a Muz1c n00b lolz ROFL PWN3D"?

Internettslangoversetteren


I stedet for å slå opp i ordlister for å finne hva de ulike forkortelsene betyr, kan du nå bruke Internet slang translator, som oversetter på direkten. Du limer enkelt og greit inn teksten du ikke skjønner bæret av, og så sørger oversetteren for å rydde opp i den yngre generasjonens spesialforkortelser.

URL: http://www.noslang.com/index.php