Internet Explorer 8 RC1 er klar

Nå kan du laste ned en nesten ferdig versjon av Internet Explorer 8.

Internet Explorer 8 begynner å nærme seg ferdigstilt, etter å ha vært ute i offentligheten i form av beta2 siden august. I kveld norsk tid ble som ventet RC1-versjonen lagt ut til fri nedlasting fra Microsofts servere.

Så godt som ferdig

RC står for Release Candidate, og vil i praksis si at nettleseren er så godt som ferdig. Hvis det ikke dukker opp store mangler og feil de neste ukene, kan denne være omtrent identisk med den endelige versjonen, som er ventet senere i år.

I følge nettstedet Neowin, som har prøvd RC1, skal den være raskere og mer pålitelig enn betaversjonene. Den skal også ha forbedret gruppering av nettleservinduer, blant annet.

DinSide Data kommer tilbake med våre inntrykk i en egen artikkel så snart som mulig.

Internet Explorer 8 byr blant annet på anonym surfing.
Internet Explorer 8 byr blant annet på anonym surfing. Vis mer


Nyhetene, offisielt

I følge Microsoft selv er dette stikkord for Internet Explorer 8:

"Raskere: Internet Explorer 8 reagerer raskere med nye sider og kategorier som åpnes raskt og pålitelig. Nå kan du få tak i den informasjonen du er mest interessert i, med færre trinn: Ettklikkstilgang til webposten din, nyhetsområdene du liker best, eller andre elektroniske tjenester.

Enklere: Reduser antall trinn for å utføre mange vanlige oppgaver, og automatiser tilgangen til informasjonsoppdateringer i sanntid. Du kan følge med på favorittlaget ditt, nyheter og været med ett enkelt klikk.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mer Privat: Bidrar til å beskytte privat og konfidensiell informasjon uansett hvor du er på weben.

Sikrere: Bidrar til å beskytte mot og hindre at skadelig programvare når PCen, og gjør det lettere å oppdage når et webområde brukes til bedrageri."

Internet Explorer 8 RC1 finnes i versjoner for XP og Vista. Foreløpig foreligger ikke noen RC1 for Windows 7 Beta.

Mer informasjon og nedlastingslenker finner du her.