Internet Explorer 7 er ferdig

NYHET: Den første store oppgraderingen siden 2001 av verdens mest brukte nettleser er endelig klar til nedlasting.

Den nye Internet Explorer 7 introduserer en rekke nyheter i forhold til forgjengerne, og har blant annet et forenklet og forbedret grensesnitt, støtte for surfing i arkfaner, RSS-støtte, forbedret hastighet, integrert søk, bedre utskriftskontroll og skjermtilpasninger, og naturligvis bedre sikkerhet med blant annet innebygd antiphishing-filter.

Foreløpig foreligger den kun i engelskspråklig versjon. I løpet av november vil Internet Explorer 7 komme som en automatisk oppdatering til Windows XP. Den lille "bufferperioden" har Microsoft lagt inn for å gi nettsteder mulighet til å løse eventuelle kompatibilitetsproblemer med den nye versjonen.

IE7 vil kun fungere på PCer med Windows XP Service Pack 2 installert, og kun dersom du har en gyldig Windows-installasjon. Nettleseren kommer like før den argeste konkurrenten, Mozilla Firefox, lanseres i versjon 2.0.

Vi har testet en betaversjon, grensesnittet og funksjonene er tilnærmet identisk med den endelige versjonen som nå ligger klar til nedlasting. Du finner vår gjennomgang her.

Lenke:
Nedlastingsside for Microsoft Internet Explorer 7