Installere programmer i en fei

Installere programmer i en fei

Lag én stor installasjonsfil av favorittprogrammene dine.

Publisert

Noen av oss er Slektas Utvalgte™ når andre har fått seg ny PC og vil fylle den med kjekke programmer.

Dessverre tar det sin tid å laste ned alle programmene og installere dem én og én. Med Ninite blir dette en lek.

Ninite er en nettjeneste hvis misjon er å gjøre det enkelt å installere en haug av programmer. Tjenesten er åpen for alle.

Installerer populære programmer

Når du har logget inn, blir du presentert med en lang liste med populære programmer. Disse er gruppert i kategorier som for eksempel nettlesere, media, verktøy eller antivirus. Alt du trenger å gjøre er å huke av hvilke programmer du vil installere, hvorpå du får laste ned én stor installasjonsfil som inneholder de siste versjonene av alle programmene. Skaperne tar også i mot tips om programvare nederst på siden.

Installere programmer i en fei

Denne installasjonsfila kan du så legge på en USB-pinne, ta med bort til onkel Svein, kjøre programmet og gjøre noe annet mens programmene installeres i ei vending. Programmene installeres til standardmappene der det havner ikoner både i startmenyen og på skrivebordet, så du får ikke anledning til å overstyre, men som regel er ikke dette noe problem. Ninite svarer også nei dersom det er noen programmer som gjerne vil installere kjekke verktøylinjer og andre godbiter.

Tjenesten er gratis for personlig bruk, mens bedrifter som ønsker å bruke Ninite snart kan kjøpe egne Premium-abonnement.

Du finner Ninite her.

(Saken ble første gang publisert høsten 2009. Oppdatert og republisert 20. februar 2010)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer