Innledende ytelsesmålingerI beste sportsånd lot vi de tre maskinene måle seg i våre vante testprogrammer.

Først ut er PCMark, som måler den generelle systemytelsen:

Innledende ytelsesmålingerHøyere poengsum er bedre: de tre maskinene er alle gode, men Mamoz-PCen er hakket hvassere når det gjelder det meste. Den må likevel se seg slått når det kommer til grafikken. Her er det Netshop-maskinen som regjerer.

Innledende ytelsesmålingerVåre andre benchmarkingprogram bekrefter våre funn: ingen gigantiske forskjeller, men målbare. Netshop sin maskin har som sagt et klart bedre grafikkort.

Innledende ytelsesmålingerTid i sekunder, lavere er bedre: heller ikke her er det overraskelser. De to Intel-prosessorene ligger godt foran på de fleste områder.

Innledende ytelsesmålingerFor FPS (frames per sekund) i spill er det også stort sett som forventet. Grafikkortet har ikke så mye å si før vi skrur opp detaljene. Med Netshops 20-tommers skjerm ville du selvfølgelig spilt i 1400 x 1050, men med GeForce 7900GT er FPS omtrent det samme.

Innledende ytelsesmålingerI F.E.A.R. er det litt andre boller. 7900GT klarer seg også fint i 1400 x 1050, men da ville vi vel strengt tatt senket litt på kravene til AA og AF.

Trøbbel i paradis? -->