Ingen lyd på bærbar

Hei,

Jeg har plutselig mistet lyden på den bærbare maskinen min, og når jeg prøver å spille musikk eller annen lyd får jeg denne feilmeldingen: Bad DirectSound driver. Please install proper drivers or select another device in configuration. Error code: 80070057.

På lyd og lydenheter står det at det ikke er noen lydenhet og det meste er grået ut, slik at man ikke kan gjøre noe. Har dere noen tips? Det ser ut til at alle driverene er i orden ut i fra enhetsbehandling.

Hilsen Gitte

Datadoktoren svarer

Heisann,

Mye tyder på at dette kan være et problem med DirectX-versjonen din - gå til Microsoft på nettet og last ned den siste utgaven.

Hvis enhetsbehandlingen ikke finner lydenhetene dine etter dette igjen, må du inn i Biosen og tvinge Windows til å gjenoppdage Plug and Play-enheter. Hvordan du kommer inn i biosen er forskjellig fra hver maskin, men vanligvis hjelper det å klikke på enten F1, Escape, Ctrl eller Delete-knappen FØR Windows starter opp.

Når du er inne i biosen må du finne frem til PnP eller PCI-konfigurasjonen og velge Reset configuration data. Det faktiske navnet varierer avhengig av produsenten din - og du må regne med å lete litt etter det riktige valget.

Når Windows starter på nytt, skulle det være nok å være klar med driverne.

Lykke til!

Hilsen

Datadoktoren

[Ugjyldig objekt (debatt)]


Les alle spørsmål og svar