IMified gjør deg produktiv

Twitter, del.icio.us, Google Calendar, Wordpress - nå kan du administrere alt fra...Messenger!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vi skriver stadig oftere om produktivitet her på DinSide, slik vi for eksempel gjorde i artikkelen Programmene som sparer minutter, der vi tok for oss fem programmer som vil spare de fleste for en del minutter hver eneste dag.

Selv bruker vi en del nettjenester som Twitter og del.icio.us, vi planlegger dagen på Google Calendar (okay, egentlig har vi Outlook, da, men la oss late som) og har en Wordpress-blogg som vi aldri oppdaterer prøver å oppdatere i ny og ne.

I dag kom vi over tjenesten IMified. De to første bokstavene står for "Instant messaging", og det er akkurat der konseptet ligger - IMified flytter funksjonaliteten til en rekke nettjenester inn i din lynmeldingsklient. Foreløpig er både Windows Live Messenger (tidligere MSN messenger), Gtalk og AIM støttet.

image: IMified gjør deg produktiv


Alt du trenger å gjøre for å komme i gang er å legge til IMified-brukeren som kontakt og sende en tilfeldig melding. Da får du opp hovedmenyen, som består av IMifieds egne notat-, alarm- og todo-funksjoner.

Widgets-basert

Det er imidlertid bare begynnelsen. IMified er basert på Widgets-konseptet, der du selv kan legge til moduler for å utvide tjenesten videre. Er du en ringrev kan du også utvikle slike selv, og på de offisielle sidene finner du alt du trenger å vite.

Allerede er en god del kjente nettjenester støttet av IMified. Blant de store finner du del.icio.us (se egen artikkel), Twitter (se egen artikkel), Wordpress (se egen artikkel), Google Calendar og 30 boxes (se egen artikkel).

Når du legger til en Widget må du angi brukernavn og passord, noe du gjør én gang. Etter å ha gjort det, dukker denne nettjenesten opp i menyen som du får servert av IM-kontakten når du skriver 'M'.

Under ser du hvordan ting foregår når vi har lagt til Twitter og ønsker å oppdatere statusen:

image: IMified gjør deg produktiv


Snedig, ikke sant?

Du finner mer informasjon om IMified her. For å bruke tjenesten, trenger du imidlertid bare å legge til aktuell kontakt som beskrevet lenger oppe.


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!