iDesktop.tv gjør YouTube kulere

Glad i YouTube? I så fall bør du ta en titt på denne nettjenesten.

Publisert
Sist oppdatert
Den store gulrota er imidlertid den integrerte funksjonen som lar deg lagre videoen på harddisken ...


YouTube er verdens største nettjeneste for videosnutter, og pr i dag estimeres det at nettjenesten byr på rundt 60 millioner filmklipp; et tall som selvsagt øker for hver eneste dag.

For et drøyt år siden kjøpte Google opp YouTube for $1,6mrd, men det synes ikke på stort annet enn et lite "powered by google"-merke øverst i høyre hjørne. Resten av tjenesten fremstår mer eller mindre lik som de har gjort de siste par årene.

Selv om de fleste er godt fornøyde med tjenesten slik den fremstår, er det andre som savner ett og annet. Muligheten for å titte rundt mens du spiller av en film, for eksempel, eller en knapp som kan lagre filmklippene på harddisken.

Og - som du sikkert gjettet: Det er nettopp dette iDesktop.tv gjør for deg.

iDesktop.tv gjør YouTube kulere


Youtube-"skall"

iDesktop.tv er en nettjeneste som blir liggende som et slags skall utenpå YouTube, men som både gir tjenesten flere funksjoner og et lekrere preg.

Fremdeles kan du søke på vanlig måte, se "featured"-videoer, de mest populære etc. I tillegg kan du zoome ut og inn i søkeresultatet for å se store eller små miniatyrbilder av videoene, og hvis du holder muspekeren over en av miniatyrbildene, vises en beskrivelse av videoen.

>> Les også: Songza - platebransjens mareritt

En annen kjekk funksjon er muligheten for å lete rundt etter nye filmer mens du ser på en - et enkelt musklikk legger videoen til i spillelisten, og du kan også sette den på repeat dersom du for eksempel har sansen for en håndfull musikkvideoer.

Den store gulrota er imidlertid den integrerte funksjonen som lar deg lagre videoen på harddisken; enten i .flv-format (flash video), eller direkte i et annet format som .avi, .mov eller til og med som en .exe-fil.

URL: http://www.idesktop.tv/

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer