Både SIBA, Komplett, Multicom og flere andre store data- og elektronikkbutikker på nett kjører tilbud i forbindelse med Black Friday.
Både SIBA, Komplett, Multicom og flere andre store data- og elektronikkbutikker på nett kjører tilbud i forbindelse med Black Friday.Vis mer

I dag kan du gjøre datakupp

Black Friday adopteres av norske nettbutikker. Her er noen av våre favoritter.

Black Friday har i mange år være den Store Tilbudsdagen i USA, en symbolsk markering av at nå går vi for alvor inn i julehandelen. De siste par årene har også norske butikker begynt å markere begivenheten, og i år er det ganske mange som har kastet seg på trenden, deriblant flere av de store data- og elektronikkbutikkene på nett.

DinSide Data har saumfart en rekke av disse butikkene, og samlet noen av de tilbudene vi anser som spesielt gode i denne artikkelen.

Merk at en del av tilbudene bare gjelder så lenge det er varer på lageret, og at du ikke kan forvente å få kjøpt produkter til spesialpris dersom de må etterbestilles. Det er også grunn til å være oppmerksom på at en del varer kan være utgående produkter som ikke nødvendigvis er helt på nivå med dagens standard, og uansett bør du undersøke om det virkelig er så gode tilbud, for eksempel ved å søke opp produktene i prissammenligningstjenester som Prisjakt.no og Prisguide.no.

I dag kan du gjøre datakuppPC-veske til 39 kroner
Hvis du har en liten PC (inntil 13,3") kan du få en trendy PC-veske for nesten ingenting hos Multicom. Og hvis du vil ha en tradisjonell veske som passer til større PC-er, får du denne hos Siba for 99 kroner i dag.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I dag kan du gjøre datakupp

Nikon-kamera til 399 kr

10 megapiksler og 5x zoom til en pris som rett og slett er latterlig lav. Fin julepresang til familiens yngre medlemmer, for eksempel. Spesialprisen får du hos Dustin. Merk at kameraet finnes i flere forskjellige farger.

I dag kan du gjøre datakupp

XBox 360 med 250 GB harddisk og 2 spil til 1690 kr

Regner med at det er flere 40-åringer enn undertegnede som sikler på denne pakken til romjul og survær. Også denne får du hos Dustin.

I dag kan du gjøre datakupp


Trådløs fotoskriver til 549 kroner
Ikke bare en trådløs skriver, den er også meget god. HP Photosmart 5510 fikk god omtale i testen hos oss, blant annet fordi den er utrolig enkel i bruk. Komplett selger den med 35% rabatt i dag.

I dag kan du gjøre datakupp


Blu-ray-spiller til 399 kroner
LG BD550 spiller ikke bare Blu-ray, men også MKV, DivX og en rekke andre filtyper fra plate eller via USB-porten. Den er dessuten enkel i bruk, og selges til gibort-pris i dag hos Komplett.

For øvrig

Sikler du på en Mac, iPod, iPad eller annet Apple-utstyr, har Apple Store mange produkter på tilbud i dag, rundt 10% på flere av produktene. Få også med den denne saken, hvis du er ute etter andre, gode tilbud, innen alle kategorier.

Har du funnet noen ekstra gode tilbud på datautstyr i dag? Bruk debatten under og del dem med andre lesere!

Les også: De beste PC-tilbudene akkurat nå