Hyundai Pentium III 500

Hyundai er et stort industrikonsern i Korea, som dekker alt fra elektroniske komponenter til supertankere og petrokjemisk industri. Blant dette finner vi også PCer, som vi har hatt på testbenken.

Hyundai Pentium III 500
Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

TEST: Det første som slår en, er at utseendet er svært konservativt. Det eneste av kosmetisk betydning er stripene nederst på den svakt buede fronten. Siden PCen er en tårnmodell, har utseendet ikke særlig betydning når PCen er tatt i bruk. I de fleste tilfeller vil jo maskinen havne under skrivebordet og er da ute av synsfeltet.

LES OGSÅ:

Oppsett og programmer

Maskinen er utstyrt med Windows 98 Second Edition, og på nye PCer presenterer denne versjonen seg på en vesentlig mer brukervennlig og hyggeligere enn tidligere versjoner.

Microsoft tillater ikke at en PC leveres med Windows helt ferdig installert, og de siste parametrene må settes inn av kunden selv. Dette har vært sterkt kritisert av mange, og Microsoft har endelig imøtekommet dette til en viss grad.

PCen har også Lotus SmartSuite ferdig installert, som er en anerkjent samling av en rekke kontorprogrammer som tekstbehandling, regneark og presentasjonsprogram. Mange vil hevde at denne pakken er like god som Microsoft Office, og den brukes blant annet av alle ansatte i Statoil og Hydro.

PCen leveres med ett års forhåndsbetalt Internett-abonnement hos Tele2.

I bruk

Denne maskinen er en helt standard tårnmodell PC. Det innebærer at den er romslig, kompatibel med alt tenkelig tilleggsutstyr og kan tilpasses alle typer bruksområder.

Vi vil først og fremst anbefale maskinen til litt erfarne brukere, gjerne for tilpasning til et spesielt bruksområde.

Maskinen er svært rask, består av et utmerket utvalg av komponenter og vil tilfredsstille de aller fleste krav til ytelse.

PCen har en rask DVD-spiller og vi gir plusskarakter for at PCen har TV-utgang, slik at DVD-filmer kan vises også utenfor dataskjermen.

Det er god plass til ekstra lagringsenheter, både i front og internt ved siden av strømforsyningen. Dermed kan du bygge den ut både med ekstra harddisker, CD-brenner og stasjon for flyttbare lagringsmedia.

Alt i alt er det tekniske utstyrsnivået helt på høyde med konkurrentene. PCen har alt du trenger for å kjøre dagens avanserte spill og andre krevende oppgaver for en hjemme-PC.

Du kan lese mer om maskinen i vår tekniske omtale.