Hvorfor virker ikke MP3-spilleren min i Windows XP?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hei,

Jeg kjøpte, etter deres anbefaling, En JazPiper MP3-spiller. Problemet er bare at det ikke går an å koble denne til en PC som har Windows XP installert. Spilleren oppdages rett og slett ikke av operativsystemet! Jeg synes dette er svært uheldig, siden dere anbefalte denne spilleren.

Hilsen
Frank

Datadoktoren svarer

Hei Frank,

Først og fremst må jeg si at spilleren ble testet av oss i Windows Me, lenge før Windows XP var lansert.

Vi har fått tilbakemeldinger fra brukere som har problemer med spilleren i Windows XP, men har også hørt fra andre som har fått den til å virke. Det som er sikkert, er at i skrivende stund har ikke produsenten lagt ut ekte XP-drivere.

Hvis du ikke får spilleren til å fungere i XP, må du enten smøre deg med tålmodighet til XP-drivere er klare fra http://www.jazpiper.co.uk, eller overføre filene til minnekortet på andre måter, for eksempel gjennom en kortleser som du kobler til USB-porten i PCen din. En SM-kortleser koster vanligvis noen hundrelapper, og kan kjøpes i de aller fleste data- og fotoforretningene.

Du kan også kontakte Komplett for å høre om de har en løsning, dersom du kjøpte spilleren derfra. Adressen er support@komplett.no.

Hilsen
Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar