Hvorfor ikke Bluetooth?

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Spørsmål:

Hei !

Jeg har følgende spørsmål om Win XP:

Hvilke maskinressurser vil være nødvendig fpr å kjøre XP tilfredsstillende? RAM? CPU?

Vil XP "hjemmeversjonen" kunne håndtere mer enn 512MB RAM? Såvidt jeg har forstått er det bare WinNT og Win2000 Pro som takler dette av dagens operativsystemer fra Microsoft.
Hva med kopieringssperren? Hvordan gjør jeg hvis jeg skal skifte harddisk i maskina og re-installere WinXP. Dette er jo en høyst relevant mulighet i dagens situasjon. Jeg har lest så er det bare en mulighet for registrering?

Hvorfor støttes ikke "Bluetooth" teknologien? Det annonseres nå at allerede til høsten vil det begynne å komme enheter i salg i markedet.

Vennlig hilsen
Terje Elven
Røros

Svar:

Hei Terje,

Se tidligere spørsmål for systemkrav.

Spørsmål 2:
Ja, siden Windows XP både Home og Professional er 32-bits operativsystem, og bygger på Windows 2000 Professional teknologien.

Spørsmål 3:
Det kan forekomme at du må aktivere produktet ditt på nytt dersom du gjør store endringer til PC konfigurasjonen. Hvis dette skjer kan du ringe gratis til vårt aktiverings-senter, forklare situasjonen og deretter få ny aktiveringsnøkkel.

Spørsmål 4:
Bluetooth teknologien er fortsatt ikke klar. Vi vil støtte den så fort det er definert ferdig. De skulle nylig teste Bluetooth teknologien på CeBit og ingenting fungerte, så det er et lite stykke igjen før Bluetooth er stabilt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

mvh
Paul Udjus

Tilbke til artikkelen