Hvordan kan jeg få en Atm?

Spørsmål:

Hei,
Hva må man gjøre for å få seg en Atm?....må det strekkes fiberkabler eller bruker dere kobberlinjene til dette også? jeg har forstått det slik at Atm brukes av store bedrifter som trenger fast aksess til internett og ha et visst antall telefonnummer til bedriften samtidig, og hvis de har flere avdelinger så kan disse knyttes sammen med Pvc. Kan det samme gjøres innenfor en by for eksempel?....de største borettslag linkes til en bysentral slik at man får en type lokalnett innenfor byen og gjennomsnittshastigheten mot internett i hele byen løftes opp noen hakk?

Hilsen Jens Ove

Svar:

Dette er mulig innenfor de vanlige bedriftsproduktene våre. Vi kan levere ATM og andre typer faste linjer både på kobber og fiber. Men dette koster en god del mer enn et ADSL-abonnement for privatbrukere, så man bør være en mange som er interesserte før det lønner seg.

Hvis det likevel virker interessant kan en selger fortelle mer om bedriftsproduktene enn jeg kan. Ring i så fall 04848. Det står noe om produktene på http://www.nextra.no/products/internet/ men det er ikke særlig detaljert.

Vennlig hilsen
Espen

Andre besvarte spørsmål