Hvor blir det av Unreal Tournament 2003?

Skulle ikke dette etterlengtede spillet vært ute allerede? Vi sjekker status på Unreal Tournament 2003.

Klikk for større versjon
Klikk for større versjon Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

UT 2003, oppfølgeren til et av de mest populære flerspiller-actionspillene de siste årene, skulle ha kommet i sommer. Nylig ble det annonsert at spillet kommer først i slutten av september, og vi håper at i hvert fall denne datoen er sann. Vi gleder oss enormt til dette spillet, og tror at det kan bli et av årets viktigste actiontitler.

Klikk for større utgave
Klikk for større utgave Vis mer

Spillet kommer til å inneholde minst seks moduser: klassisk deathmatch, team deathmatch, survivor, capture the flag, domination 2.0 og bombing run. Du vil kunne velge mellom seks forskjellige raser, og hver av dem kommer til å inneholde mange forskjellige personligheter. Kampene vil også foregå på seks forskjellige planeter.

Våpenarsenalet vil bestå av over 11 våpen, noen oppgraderinger av gammelt utstyr fra det forrige spillet, og noe helt nye drapsverktøy.

Et nytt, interessant moment er at alle karakterene kommer til å ha "special moves", og noen av dem kan kun utføres hvis du har nok energi, som samles fra døde motstandere.

Klikk for større utgave
Klikk for større utgave Vis mer

For å korte ned ventetiden har Epic nå sluppet den offisielle traileren til spillet, og den kan du laste ned i to forskjellige versjoner fra denne adressen. Vi gleder oss!