Hvilken bærbar til skytespill?

Spørsmål:

Heisann!

Jeg har i en alder av 34 år blitt totalt overbegesitret for et spill som en "dårlig" venn av meg overtalte meg til å kjöpe. Vi snakker om vår alles kjäre Counter Strike Source. I og med at kjerringa har lagt ned veto hjemme mot at gubben bruker mer tid på spill enn han gjör til nå - har jeg kommet opp med en super idè. Greia er at jeg jobber hver tredje uke og har da døgnvakter. Er dermed borte fra både klagende kone og masende unger og hva kan ikke väre bedre enn å skaffe seg en bærbar maskin som man drar med seg på jobben og dermed kan spille Source i fred og ro?

Dermed lurer jeg på - hvilken bærbar maskin anbefaler du at jeg skaffer? En som er kraftig nok til å hamle opp med Source.

Håper på et snarlig svar.

Mvh
Morgan

Datadoktoren svarer:

Hei,

CS Source "i fred og ro" ?!? Det er ikke akkurat den stemningen jeg forbinder med det spillet... ;-)

Bærbar med kraftig grafikk finner du i den dyreste enden av skalaen, men hvor dyrt, det er opp til deg.

Maskinkravene til CS Source er imidlertid ikke de aller største, og du kan selvsagt også gå ned i oppløsning, detaljer og kvalitetsnivå.

Men skal du ha mer enn måtelig ytelse på laveste kvalitetsnivå, må du nok velge en maskin med noe annet enn den integrerte grafikken, og da er du gjerne oppe i en prisklasse rundt 15 000 kroner.

De kraftigere grafikkløsningene kommer stort sett fra nVidua eller ATI og gir kurant spillytelse.

Men en tommelregel er at en kraftig bærbar gir deg ikke mer spill-ytelse enn en billig stasjonær til halve prisen...

Hilsen Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar

[Ugjyldig objekt (debatt)]