Hva tenker dere på?

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Spørsmål:

Hallo! Hva dere tenker på i microsoft egentlig? (du representerer jo tankegangen)
Synes dere det er riktig å lansere ENDA et nytt operativsystem så tett opptil windows 2000. Som brukere skal betale for. ENDA et nytt produkt som gjør hverdagen ENDA mer til et h****** for folk pga. sine problemer som dere aldri tar dere tid til å løse før dere selger noe nytt. Hvis
dere virkelig ikke skjønner at folk piratkopierer de produktene deres så vil jeg gjerne ha DITT synspunkt på det! Jeg har bange anelser om at WinXP kommer til å redusere den gjennomsnittlige levealderen med enda noen år når det kommer ut pga. stress/frustrasjoner... OVERRASK MEG! (tror du dere kan det?)

Frustrerte bruker fra Bergen

Svar:

Hei frustrerte bruker fra Bergen.

Det er nå snart 1 1/2 år siden Windows 2000 ble lansert, og dette er et OS som er rettet mot bedriftmarkedet. Det vi ønsker å oppnå med Windows Xp er å tilby et 32 bits operativsystem til både hjemme og bedriftsbrukere. Så for de som i dag
kjører Windows 2000 så vil det ikke være så mye nytt, vi mener ikke at alle som har investert i Windows 2000 bør oppgradere til XP snarest mulig. De fleste bedrifter kjører jo sine versjoner i 2-3 år før oppgradering. De som har begynt å implementere Windows 2000 vil kunne kjøpe denne versjonen i lang tid etter at XP lanseres, vi kutter absolutt ikke muligheten for det.

Men vi mener at Windows XP vil gi hjemmebrukere og bedriftsbrukere som fortsatt kjører eldre versjoner av Windows en betydelig bedre og mer stabil hverdag. For hjemmebruk så er det mange nye og nyttige funksjoner koblet med programmer for underholdning og integrasjon med digitale video- og billedkameraer.

Så ja, vi synes det er riktig å lansere et produkt som vil forenkle hverdagen og fjerne frustrasjonene. Jeg tror du virkelig vil bli positivt overrasket. Ha en god sommer, ta en pause fra tastaturet og prøv XP til høsten - du vil like det !

Artikkelen fortsetter under annonsen

mvh
Paul Udjus

Tilbake til artikkelen