Husker du å gi kudos?

TIPS: På vår Kudos-tjeneste finner du alltid de mest populære og omtalte artiklene.

Har du lagt merke til den lille tommelen og teksten "Gi Kudos" som ligger i bunnen av alle artiklene på DinSide.no, ITavisen, Dingz.no, Digi.no med flere? Dette er en tjeneste vi startet i vinter som har til formål å samle det beste av det beste, ikke bare fra de omtalte nettstedene, men fra hele nett-Norge.

Hvem er det som bestemmer hva som skal ligge på www.kudos.no? Jo - det er leseren selv. Hvis du lesere en sak du liker klikker du bare på "Gi kudos", og resten er plankekjøring. Når en sak eller side er registrert på www.kudos.no, kan hvem som helst som besøker siden gi tommelen opp til saker som begeistrer. Dermed kan sakene rangeres etter popularitet, alt på ett sted.

Økt trafikk på gode sider

- Alle står fritt til å legge ut gode saker fra alle nettsteder, og selv om Kudos.no i foreløpig har fokus på teknologi er målsetningen over tid å lage en så bred tjeneste som mulig, sier Tore Neset, som er ansvarlig for produktet. - Dette er en sjanse for nordmenn å anbefale sider innen sitt eget språk og kulturområde, og vil skape økt trafikk for de som produserer gode, seriøse artikler på Internett i Norge.

Legg derfor turen innom www.kudos.no når du er ute etter å lese de virkelige godsakene. Har du et eget nettsted kan du enkelt legge inn din egen "Gi kudos" på dine egne sider.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også:
Forventninger til dataåret 2007
Mest leste dataartikler i 2006
10 spill vi gleder oss til i 2007

[Ugjyldig objekt (debatt)]