Humble Indie Bundle 3

5 spill. Betal hva du vil.

Hvor mye er du villig til å gi for disse fem spillene? Du bestemmer prisen.
Hvor mye er du villig til å gi for disse fem spillene? Du bestemmer prisen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nok en gang er det duket for en runde med Humble Indie Bundle – den tredje fjerde i rekken (den første uten "Indie"). Det betyr at du kan kjøpe fem indie-spill, som egentlig har en totalverdi på rundt $50, til en pris du bestemmer helt selv.

Deler av inntektene går også til veldedighet, og når du betaler kan du selv velge nøyaktig hvordan pengene fordeles, enten du vil gi alt til utviklerne, alt til veldedighet eller fordele det litt mellom dem.

Spillene er alle kompatible både med Windows, OSX og Linux og selges helt uten form for kopibeskyttelse.

De fem spillene du får med i pakken er Crayon Physics Deluxe, Cogs, vvvvvv, Hammerfight og And yet it moves. Under ser du en filmsnutt som viser litt fra hvert spill:

Linux-brukere betaler mest

I skrivende stund er det solgt over 90.000 eksemplarer av denne spillpakken, og gjennomsnittskunden har betalt $4,73, eller cirka 25 kroner. Windows-brukerne er mest gjerrige med snittpris på $3,83, mens OSX og Linux har henholdsvis $6,14 og $10,84 i snitt.

image: Humble Indie Bundle 3


Enkelte har også bladd opp store beløp til det gode tiltaket, og på topplisten finner vi flere som har betalt over $1000 for spillpakken ($4048 er det høyeste i skrivende stund).

Pris

Hvor mye betalte du? (Avsluttet)
Jeg står over(45%)
Mindre enn $5(19%)
$5 til $15(15%)
Over $50(12%)
$15 til $50(8%)
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Flere betalingsmåter

For å kjøpe spillpakken angir du hvor mye du vil betale. Deretter kan du justere hvor mye penger som skal gå til utviklere, veldedighet og til de som står bak Humble Indie Bundle, før du avslutter med å betale enten via PayPal, Google Checkout eller Amazon-brukerkontoen din.

Du angir også epostadressen din, hvorpå du får tilsendt lenker til nedlasting etter at du har betalt. Er det en gave, kan du også velge å få tilsendt et "gavekort", som du senere kan sende videre eller skrive ut.

Høres det fristende ut? I så fall peker du nettleseren til http://www.humblebundle.com/, der du også kan lese mer om spillene og hvilke veldedige formål inntektene går til.