Foto: Torvald Kvamme
Foto: Torvald KvammeVis mer

HTML-editorer: Stor test

I denne testen har vi gjort et skjønnsomt utvalg blant de mange HTML-editorene som er tilgjengelig på markedet. Vi sammenligner programmer som er i vanlig salg i Norge, og programmer som må lastes ned over Internett.

Noen av programmene i testen er faktisk gratis, mens de dyreste koster noen tusenlapper. Dette er derfor også en fin anledning til å sjekke om det er noen vits å kjøpe et program via vanlige kanaler fremfor å laste ned over Internett.

Sett opp din egen test

Programmene er tildels svært ulike, noe som gjør det spesielt viktig at du selv velger ut hvilke egenskaper ved en HTML-editor som teller mest for deg. Produktvelgeren vil fortelle deg hvilken programpakke som passer akkurat ditt formål best. Dette er et Javaprogram hvor du kan velge ut det programmet som passer best utfra hvilke egenskaper du er på jakt etter, og hva du synes det er viktigst å legge vekt på.

Hva kan du egentlig gjøre på Internett?

Hvis du er usikker på hva du skal vektlegge, bør du først lese artikkelen om hva HTML-editorer kan gjøre for deg. Her gir vi deg oversikten over teknologien på Internett.

Designtips

En annen faktor som bestemmer hvilken HTML-editor du bør velge, er ditt eget ambisjonsnivå. Avanserte løsninger koster tid og penger, og det er slett ikke alltid at de lønner seg. Her vil du finne nyttige designtips som gjør terskelen for å komme i gang mye lavere. Med disse reglene kan du sikre at budskapet når frem.

Best i test

Uansett formålet ditt, bør du sjekke ut flere av programmene vi har testet. Men det programmet som får stemplet Best i test er et førsteklasses verktøy til nesten alle formål.

Slik tester vi

Dette er en test som vil bli oppdatert fortløpende etterhvert som nye produkter kommer på markedet. Her kan du lese om hvordan vi tester før vi avsier dommen.