HPs design-laptoper

HP har latt designerne leke seg litt og lanserer et par nye bærbare som Special Edition.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HP lanserer nå to nye bærbare for privatmarkedet med design litt utenom det vanlige, noe som ikke helt uventet sammenfaller med at julehandelen snart startes for fullt. Med dette vil de selvfølgelig forsøke å friste de som kanskje ikke er helt overbegeistret for HPs "vanlige" design.

Det er to HP Pavilion Special Edition - enn så lenge - som i skrivende stund er på vei ut i handelen, og går under betegnelsene dv6699 og dv2699.

HP Pavilion dv6699 er den keramisk hvite 15,4 tommeren (1280 x 800 piksler) som ifølge HPs pressemelding har en design inspirert av sandmønstre i vind.

Se store bilder her!

Den andre bærbare - altså HP Pavilion dv2699 - er kobberbrun og skal ha "organiske elementer i bevegelse" som inspirasjonskilde (selv om det kanskje høres ut som noe som ikke hadde passert Medietilsynets sensur). Skjermstørrelsen på 14,1 tommer rommer også 1280 x 800 piksler.

HP Pavilion dv2699
HP Pavilion dv2699 Vis mer


Når det gjelder øvrige spesifikasjoner holder de to modellene helt klart mål også utenom det rent estetiske. Begge kommer med Intel Core 2 Duo prosessor, 2 GB minne og 160 GB harddisk. Med grafikkløsninger fra nVidia - GeForce 8400M GS - skal disse også duge til mange spill. Vil du koble den opp mot TVen har PCene også HDMI-utgang og fjernkontroll.

Ellers nevner vi moderne selvfølgeligheter som innebygd webkamera, fingeravtrykksleser, blåtann, ExpressCard-port og FireWire.

HP Pavilion dv6699
HP Pavilion dv6699 Vis mer


I tillegg leveres begge maskiner med ekstra tilbehør - den hvite modellen har hodetelefoner og optisk mus i matchende design som PCen, mens den kobberbrune dv2699 har lasermus og slipcase (tynn pc mappe) som sitt spesialdesignede ekstrautstyr.

Veiledende priser på disse maskinene er 8.999,- for 15,4-tommeren og 9.999,- for 14,1-tommeren.

NB! Nok en modell i Special Edition-serien vil komme rett over nyåret. Dennes utseende bestemmes av en designkonkurranse HP, i disse dager, kjører i samarbeid med MTV.

Se store bilder her!