HP lanserer Officejet 150

Verdens første mobile multifunksjonsskriver, hevder HP.

Batteridrift og en vekt på 2,9 kg skal lokke mobile brukere til å kjøpe Officejet 150. Foto: HP
Batteridrift og en vekt på 2,9 kg skal lokke mobile brukere til å kjøpe Officejet 150. Foto: HP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mobile blekkskrivere har eksistert i årevis, men trenger du skanne- og kopifunksjonalitet i tillegg har du måttet ha en egen skanner til formålet. Nå kommer imidlertid HP på banen med en meget kompakt multifunksjonsskriver for mobile brukere.

Skriveren har fått navnet Offiejeg 150 Mobile All-in-One, og veier 2,9 kg. Den er utstyrt med et oppladbart litium-batteri som skal være i stand til å skrive ut inntil 500 sider på én lading. Lading skjer enten via strømnettet eller via strømuttak i bilen.

Den har en arkmater med plass til 50 ark, og skal kunne skrive ut inntil 5 sider pr minutt i sort og 3,5 i farger (ISO-målinger).

Les også: Verdens søteste skriver?

Også trådløst

 Foto: HP
Foto: HP Vis mer


Du kan også kopiere og skanne til PC, epost, minneplugg eller minnekort, enten i PDF- eller JPG-format. Oppløsningen er maks 600 x 600 dpi, og hastigheten er oppgitt til inntil 1,7 sider pr minutt. Skriveren har også innebygd Bluetooth-mottaker, slik at du kan skrive ut bilder trådløst fra mobiltelefoner og nettbrett. Den støtter imidlertid ikke WiFi.

Styring av skriveren skjer via en 2,36" berøringsskjerm i fronten, eller PC-programvaren som følger med.

Skriveren kommer med en skulderveske, og blir å finne i butikkene fra juli, skriver HP i en pressemelding. Veiledende pris i Norge vil ligge på 3099 kroner, får vi opplyst fra HP sin norske avdeling.

image: HP lanserer Officejet 150


Du finner alle detaljer om skriveren hos HP.