Nettjenesten Gigfi samler konsertinformasjon der du bor og lager en tilhørende Spotify-spilleliste med artistene som har konserter de neste dagene.
Nettjenesten Gigfi samler konsertinformasjon der du bor og lager en tilhørende Spotify-spilleliste med artistene som har konserter de neste dagene.Vis mer

Hør de som snart skal ha konsert

Smart nettjeneste kobler konsert-kalender med Spotify.

Over det ganske land arrangeres det konserter i fleng. For det første kan det være vanskelig å ha oversikten, og for det andre er det sikkert mange av artistene du aldri har hørt før, men som kan vise seg å være midt i blinken for din musikksmak.

Nettjenesten Gigfi gir deg oversikten over kommende konserter der du bor. Og ikke bare det – Gigfi lager også en Spotify-spilleliste med de mest populære sangene fra artistene som har konsert i nær fremtid. Den er innebygd i nettsiden slik at du bare kan spille musikken direkte uten å ta turen innom Spotify-klienten, og du trenger ikke å være betalende Spotify-bruker for å høre musikk.

SAMLESIDE:

Musikk

Søk kan gjøres enten på by eller konsertarena, og Gigfi henter da konsertarrangementer som er registrert på den sosiale musikktjenesten Last.fm (som riktignok ikke trenger å være 100% dekkende). For hver konsert kan du klikke deg inn på konsertsiden på last.fm, der det som regel også finnes lenker til billettkjøp og lignende.

Prøv selv på gigfi.com. Du finner oversikten for Oslo her.

Ekstratips:
Er du glad i konserter og bruker Spotify, tipser vi deg også om Spotify-appen Songkick, som du kan installere via app-menyen i den nye Spotify-klienten. Den gir deg informasjon om kommende konserter fra de artistene du hører mest på.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Spotify nå med apps