Holder styr på alt

For mange kontoer på sosiale nettverk? Her er løsningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I disse moderne tider har det blitt mye å holde styr på. Litt som når man full-lesset med handleposer forsøker å låse opp bildøren mens mobilen ringer - det er bare ikke nok armer på en person til å takle slikt.

2009-versjonen av problemstillingen over er kontoer på sosiale nettverk.

Mye å holde styr på

Nye sosiale nettverk dukker opp hele tiden - og DinSide er ofte tidlig ute med å omtale dem. Ta for eksempel Twitter, brightkite eller Pownce. Er du like interessert i nettet som vi er, ender man ofte opp med en konto til å holde styr på. Mon tro om det finnes en måte å oppdatere alle disse på en gang?

Å jada (Vi ville ikke stilt det spørsmålet dersom vi ikke visste svaret). Trigga.me er en nettjeneste som gjør hele prosessen enklere.

Et klikk, flere kontoer

Trigga.me er rimelig enkelt - Via nettsiden kan du oppdatere en eller flere kontoer på en gang, og ser «tidslinjen» fra alle kontoene du har lagt inn. I tillegg kan du lage grupper for kun å oppdatere enkelte kontoer.

Enkelt og greit, og uten for mye dilldall.
Enkelt og greit, og uten for mye dilldall. Vis merDersom du oppdaterer flere kontoer på for eksempel Twitter er gruppe-funksjonen ekstra god å ha, slik at du slipper maset med å logge inn og ut. En liten negativ bivirkning av dette er riktignok at du vil få dobbelt opp med oppdateringer dersom du følger de samme personene på forskjellige kontoer. Forhåpentligvis blir dette endret på før beta-stempelet forsvinner.

Støtter også Facebook

Dersom du ønsker å oppdatere Facebook-statusen din like hyppig som Twitter-kontoen er det muligheter for det også (riktignok må du gjennom en utrolig lang installasjonsprosess). Andre sosiale nettverk som støttes er Friendfeed, Xing, Pounce, Identi.ca, Plurk, Plaxo, Frazr, Rejaw, Brightkite og LinkedIn.

Naturlig nok er denne tjenesten i lukket beta, ergo må du registrere e-postadressen din for å få en invitasjon - Vi fikk vår etter cirka ett døgn.